Şarkıcı Adele’den hayranlarını üzen açıklama


Grammy ödüllü şarkıcı Adele, Las Vegas’daki “Weekends With Adele” adlı gösterisinin ardından bir süre sahnelere ara vereceğini açıkladı.

2008 yılında ilk stüdyo albümü “19”la müzik endüstrisinin dikkat çekehn genç yetenekleri arasına adını yazdıran Adele, ilk albümden 16 yıl sonra müzik kariyerine ara veriyor.

Yakın zamanda albüm çıkarmayı planlamadığını söyleyen yıldız “Yeni şarkı yapmak gibi bir niyetim yok. Bu gösterilerin ardından uzun bir ara vermeyi planlıyorum. Başka yaratıcı şeyler yapmak istiyorum, en azından bir süreliğine” dedi.

2022’nin son aylarından beri Las Vegas’taki konser serisi için ABD’de bulunan sanatçı, 23 Kasım’da bu şehirde son konserini verecek. Adele, 2-3-9-10 tarihlerinde ise Münih’te özel bir konser serisinde müzikseverlerle buluşacak.

Öte yandan, uzun bir süredir Las Vegas’ta konser serisine devam eden şarkıcı, Londra’ya geri dönecek.

The Sun’ın haberine göre, şarkıcının asistani Rose Moon birkaç hafta önce İngiltere’ye geri döndü ve şu anda şarkıcının dönüşünü de organize ediyor. Bir kaynak “Adele tam bir İngiliz ve Londra her zaman onun eve olarak kalacak” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir