Bu 4 Altcoin Usta Analistin Radarında: Birisi Yeni Zirveyi Gördü!

Kripto para piyasası yeni bir ivme yakaladı ve bunu sürdürmek için mücadele ediyor. Lider kripto Bitcoin 71 bin dolara kadar çıkmayı başardı. Önde gelen altcoin’lerden BNB ise yeni zirveleri gördü. Bununla birlikte her şey yeni başlıyor olabilir. Geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, BNB için daha fazlasını öngörüyor. Bunun yanında analist, radarındaki 3 altcoin için görünümünü güncelliyor.

Altcoin Sherpa: BNB, güçlü bir piyasa yapısına sahip!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasasında hareket artıyor. Bu nedenle yatırımcılar ve traderlar heyecanla yeni fırsatları gözlüyor. Bu atmosferde, Altcoin Sherpa takma adlı analist, takipçilerine yeni tahminlerini paylaştı. Analist, ilk olarak BNB Chain’in yerel tokenı olan BNB’ye bakıyor. Altcoin Sherpa, BNB’nin güçlü bir piyasa yapısına sahip olmaya devam ettiğini söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

BNB: Yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır. Bu şey kısa süre içinde ATH’ye gitti. Keşke hala bir çanta dolusu olsaydı, ayı piyasası sırasında satmıştım. O zamanlar zor zamanlardı.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Günlük grafiğine bakan analist, BNB’nin bir işlem aralığının üst sınırını desteğe çevirmek ve daha yükseğe devam etmek üzere olduğunu öne sürüyor. Bu arada BNB, gün içinde 720,67 dolar ile yeni bir ATH kaydetti. Token, yazı sırasında günlük bazda %0,5 artışla 702,4 dolardan el değiştiriyordu.

Analist, TAO’da uzun vadeli yükselişte

Altcoin Sherpa daha sonra, makine öğrenimi ve yapay zekaya (AI) odaklanan merkezi olmayan bir Blockchain platformu olan Bittensor’u (TAO) masaya yatırıyor. Bu arada TAO, son 24 saatte yaklaşık %3,5 artışla, yazı sırasında 430 dolardan işlem görüyordu. Analist, TAO’da uzun vadeli yükselişte. Bununla birlikte, TAO’nun 350 dolarlık kilit seviyeyi destek olarak tutması gerektiğini söylüyor. Aksi takdirde değerinin düşeceği konusunda uyarıyor. Bu doğrultuda analist, şu analizini paylaşıyor.

TAO: Sağlam bir dip oluşturmak için bunun 350-500 dolar civarında bir süre daha devam etmesini istiyorum. Bu muhtemelen haftalar sürecek ve ölçeklendirilecek zaman dilimi budur. Açıkçası 350 dolar kaybedilirse, bu şey hızla 300 doların altına inecektir.

Kaynak: Altcoin Sherpa

ALICE önce daha düşük seviyeleri ziyaret edecek!”

TAO’nun ardından analist, NFT play-to-earn video oyunu olan My Neighbor Alice’in (ALICE) geçiyor. Bu arada ALICE, günlük bazda %5’ten fazla düşüşle yazı sırasında 2,09 dolardan işlem görüyor. Analist, muhtemelen ALICE’in önce daha düşük Fibonacci seviyelerini tekrar ziyaret edeceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, ALICE için şunları belirtiyor:

ALICE: Scalping yapıyorsanız, .382 ve .50’de hızlı bir işlem yapmanın iyi kurulumlar olduğunu düşünüyorum. 2,13 ve 2,03 dolar kısa vadede teklif vermek için makul alanlar ve bir sıçrama sağlamalı.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Altcoin Sherpa: NOT muhtemelen bir piyasa dibi oluşturdu!

Son olarak analist, popüler Telegram tabanlı dokun-kazan madencilik oyunu Notcoin için bir topluluk tokeni olan NOT’un 0,0199 dolardan sıçradıktan sonra bir piyasa dibi oluşturmuş olabileceğini söylüyor. Bu arada NOT, son 24 saatte %3,3 düşüşle yazı sırasında 0,02142 dolardan işlem görüyordu.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir