Mustafa Sandal-Mustafa Keleş polemiği… Sandal’dan Montella çıkışı

Euro 2024’te F Grubu’ndaki ikinci karşılaşmasına çıkan Türkiye, Portekiz karşısında 3-0’lık ağır bir yenilgi alırken, karşılaşmaya teknik direktör Vincenzo Montella’nın kadro tercihi damga vurmuştu.

Çok tartışılacak görüntüler: Montella yaptı Arda bakakaldıGüncel

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’i yedek başlatan ve 70. dakikada oyuna alan Montella, karşılaşma sonrasında Arda Güler’in 30 dakikadan fazla oynayacak durumda olmadığını belirtti. Bu açıklamaların ardından bugün sosyal medyaya düşen bir görüntü yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

MUSTAFA SANDAL’DAN SERT SÖZLER

Milli Takım’ın çarşamba günü oynayacağı Çekya maçı öncesi yapılan idmanlarda Arda Güler, takımdan ayrı çalıştı. Antrenman anına ait görüntülerde Montella’nın Arda Güler’in elinden yeleği aldığı anlar, sosyal medyada genç oyuncuya mobbing yapıldığı iddiasıyla dolaşıma sokuldu.

“ŞANSINI FAZLA ZORLAMA KUKLA KILIKLI ANTRENÖR BOZUNTUSU”

Kısa sürede infial yaratan durum hakkında birçok isim tepki gösteren paylaşımlarda bulunurken, en sert açıklamalardan biri ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan geldi. Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antrenmandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradığını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!!!”

KELEŞ’TEN YANIT

Mustafa Sandal’ın paylaşımına destek verenler kadar eleştirenler de oldu. O eleştirilerden biri Afyonspor’da forma giyen futbolcu Ergin Keleş’ten geldi. Keleş, “Mustafa Bey fazlaca saçmalamışsınız” ifadelerini kullandı.

Kendi sayfasında yaptığı paylaşımda ise Keleş, “Montella’nın Arda Güler’den antrenman yeleğini aldığı görüntüde hiçbir sorun yok. Belli ki Arda’nın programı farklı. Kaldı ki hocası oyuncusuna kızabilir de. Bu şekilde millet olarak en büyük zararı Arda’ya ve 2 gün sonra guruptan çıkma maçı oynayacak Milli takıma veririz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir